joi, 30 mai 2013

Produse feng shui


cal feng shui
Vrei sa faci un cadou deosebit? Atunci cumpara cadouri feng shui. Cadourile feng shui sunt foarte apreciate de multa lume. Acestea “spun” o poveste. Cand daruiti un cadou feng shui daruiti ceva mult mai profund: daruti ocazia persoanei ce va primi cadoul de a invita de norocu, dragostea, prosperitate asau sanatatea in viata ei. Intotdeauna cand daruiti obiecte feng shui, relatati si semnificatia cadoului oferit. De exemplu: Pisica Maneki, este pisica ce da dintr-o labuta si se spune ca atrage bogatia. Ea este intotdeauna vesela si neobosita. Este asezata in principal in vitrinele magazinelor, langa casele de bani sau pe tejghelele magazinelor. Daruiti aceste simbol feng shui unei persoane si Pisica Maneki va invita fara incetare prosperitatea in viata celui ce o detine.

Arta feng shui a devenit destul de populara in ultimii ani deoarece este un mod simplu de a fi conectat spiritualitatea si de a cauta intotdeauna metode noi de a-ti spori norocul. De asemenea, este foarte usor sa imparti din acest noroc si apropiatilor prin intermediul Feng Shui. Fie ca daruiti lumanari, bijuterii, statuete sau plane, toate aceste daruri vor emite o energie pozitiva si vor achilibra vietile oamenilor carora le veti face cadouri Feng Shui.
Cadourile Feng Shui sunt foarte numeroase si este imposibil sa nu gasiti cadoul ideal pentru orice barbat deoarece fiecare simbol are mai multe variante. Varietatea mare de simboluri va face foarte usoara cautarea unui cadou perfect pentru majoritatea tipurilor de oameni si indiferent de bugetul de care dispuneti.
Dar, inainte de a cumpara cadoul Feng Shui potrivit, va trebui sa stiti de ce trebuie sa il cumparati. Cunoscund toate semnificatiile si beneficiile obiectelor feng shui, ar face mult mai semnificativ cadoul dumneavoastra.

Cadouri feng shui pentru barbati.
Exista o multime de cadouri minunate pentru barbati, dar iata mai jos o lista cu idei de cadouri pentru barbati:
-O planta. Plantele au un loc special in Feng Shui, deoarece aceasta reprezinta natura si pot ajuta la purificarea casei.
Ele contribuie in mod activ la sanatatea unei persoane, si sunt considerate a fi excelente elemente de décor feng shui. Deoarece barbatii prefera cadourile utile, plantele de apartament sunt o idee buna de cadou pentru barbati.
Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati ca ati cumparat o planta feng shui. Cele mai indicate plante ar fi: un bambus norocos, un arbore de cauciuc ori o iedera englezeasca.
Un alt cadou potrivit ar fi Cartile Feng Shui. Cartile pot fi cadouri minunate pentru toti cei interesati de Feng Shui. Orice om atras de feng shui ar dori sa afle mai multe despre aceasta arta si ar aprecia foarte mult cartile primite cadou.
Cartile sunt cadouri accesibile si vor ajuta pe cei care le primesc sa isi decoreze casele in stil feng shui.
Deoarece barbatii sunt mai retinuti in legatura cu ce isi decoreaza casa, cartile feng shui reprezinta un cadou excelent pentru ei.
Un alt cadou potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei sunt CD-urile cu muzica relaxanta, ambientala sau care reda sunetele naturii.
Busola nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui practicant feng shui! Busolele sunt de mai multe tipuri: busole simple, busole LUO PAN, busole militaresti sau de drumetie. Faceti cadou o Busola Feng Shui celor ce sunt la inceput de drum in studierea artei Feng Shui.
Dragonul feng shui este un cadou foarte frumos pentru barbati. Trebuie sa recunoastem: toti barbatii au crescut crezand ca dragonii sunt animale uimitoare si maiestuase si suntem singuri ca le-ar placea sa detina un Dragon Feng Shui in casa lor. Dragonul este unul dintre cele mai importante simboluri feng shui si fac parte din grupul celor 4 animale celeste alaturi de Tigru Alb, Broasca Testaoasa si Phoenix.
“Respiratia Cosmica” a Dragonului este considerata a fi un simbol ce reprezinta spiritul competitiv, puterea, si nobletea. Se spune ca daca detii un Dragon Feng Shui in casa, poti face mai usor fata provocarilor, si te poti dezvolta mult mai repede.
Femeile prefera cadourile feng shui ce au legatura cu iubirea.
Printre cele mai bune idei de cadouri feng shui pentru o femeie se afla si lumanarile parfumate. Lumanrile parfumate ajuta la relaxare, aduc un suflu nou in casa si risipesc energia chi negativa.
Lumanarile sunt un mod deosebit de a decora o casa. Acestea aduc energie acolo unde sunt plasate, rafinament si caldura.
Un alt cadou foarte apreciat de femei sunt betisoarele parfumate sau uleiurile esentiale. Acestea au un impact enorm asupra starii emotionale si a sentimentelor unor persoane.
O idee de cadou buna ar fi un set de betisoare parfumate cu suport pentru acestea sau set de uleiuri volatile cu vas pentru ele.
Cele mai indicate arome sunt cele de vanilie, lavanda sau opium. Acestea sunt foarte utile in cresterea energiei pozitive din jurul unei persoane si la atragerea energiei chi.
Simbolurile feng shui cele mai des oferite cadouri femeilor sunt: Phoenix-ul, Ratele Mandarine, Copaceii cu pietre semipretioase, dar, in primul rand Bijuteriile Feng Shui.
Un alt cadou potrivit pentru femei sunt Cristalele Feng Shui. Acestea sunt cele mai superbe cadouri si se ofera in functie de zodia celei ce le primesc sau de necesitatile acesteia. De exemplu ametistul  aduce dragoste si sanatate. Oferiti bijuterii sau cristale de ametist unei femei ce este in cautarea iubirii.
Cristalele de cuart sunt foarte bune pentru femeile ce cauta vindecarea.
 Acestea sunt doar cateva idei de cadouri, dar imaginatia dumneavoastra este nemarginita. Recomandarea noastra este sa optati din cand in cand pentru cadourile feng shui. Nu veti da gres!

             

 
Bloguri, Bloggeri si Cititori