joi, 6 iunie 2013

Idee cadou adolescenti

Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de gadgeturi, adolescentii sunt primii care vor sa le aiba. Tot ce este nou li se pare atragator. Fie ca este vorba de un mp3 player sau ultima generatie de smart-phone-uri, acestia vor fi mereu incantati sa primeasca un gadget ca si cadou. Si daca acel gadget mai are si jocuri, atunci e clar, adolescentul va fi cel mai bucuros. Ceea ce va vom prezenta mai jos este cea mai noua consola de jocuri aparuta! Inca nu se comercializeaza, dar a fost anuntata. Cu siguranta ca toata lumea a auzit de Xbox. Este celebra consola de jocuri, sau blu-ray player de la Microsoft. Dupa ce in urma cu ceva timp se lansa Xbox 360, acum pe piata a fost lansat Xbox One. 

Microsoft a lansat consola de generație următoare Xbox One la un eveniment live, care a fost difuzat la televizor nu numai pe Xbox.com, ci de asemenea, la Spike Tv. Multe detalii au fost omise – pe care le vom afla la conferința jocului E3 de luna viitoare. Acestea sunt detaliile pe care le cunoastem.

Xbox One Kinect
Consola este vândut ca o singură unitate. Xbox One pare a fi de mărimea unei mașini Combo VCR-DVD. Xbox One va avea Intrare / Ieșire HDMI suport (astfel încât să puteți conecta cablul pentru Xbox One), 2 porturi USB 3.0, conexiune Ethernet și suport S / PDIF. Xbox One va veni cu un procesor 8-core, Blu-ray și 8 GB de RAM.
Kinect arata, de asemenea, mai mare decât versiunea anterioară. Dotat cu o camera de 1080p și suport USB 3.0, Kinect poate transmite date la consola mai repede. Noul Kinect are un domeniu mai larg de vedere și de mișcare, iar abilitățile sale de captare au fost îmbunătățite. Poate deduce daca mana este indreptata in sus sau in jos si poate intoarce cu ea.

Controlerul Xbox One
La prima vedere, controlerul pare să fie la fel, doar că nu este adevărat. Noul controler are un compartiment de baterie integrat, dotat cu vibratii in controler si este controlat integral prin WiFi. 

Jocurile existente si viitoare pentru Xbox One
Legendarul regizor Steven Spielberg a semnat pentru a produce o serie a jocului "Halo" dupa serialul TV de acțiune. Aceasta este direcția studiorilor Xbox în aplicarea modelului de joc pentru a produce programe video originale. Filmele, sitcom-urile si evenimentele live vor fi transmise de la Xbox One.
În plus, am aflat despre Call of Duty: Ghosts. Următoarea tranșă de joc video al francizei de la Activision adaugă o experiență multiplayer restructurata. Noul motor vizual permite jucatorilor sa se ​​apropie de obiecte, cum ar fi arme și alte elemente, pe care le pot ridica.
În cele din urmă, NFL a ajuns la o înțelegere cu Xbox pentru a oferi fanilor de sport și ai fotbalului un bonus. În timpul jocului, statisticile de fotbal vor fi actualizate în timp real, astfel încât va puteți suna prietenii prin intermediul Skype pentru a "le rade in fata".

Momentan nu s-a stabilit un pret oficial pentru noua consola Xbox One.

 
Bloguri, Bloggeri si Cititori