duminică, 2 iunie 2013

Cadou pentru contabil


Doriti sa va aratati aprecierea fata de munca buna pe care o face contabilul dumneavoastra dar nu aveti idee ce cadou sa-i oferiti? Am intocmit o lista cu cele mai interesante cadouri pentru un contabil:
  • Geanta pentru laptop. Acestea pot varia de la simple pana la complexe, ieftine sau costisitoare, de piele sau material textil etc. Depinde cat de mult doresti sa-ti rasplatesti contabilul. Cei mai multi contabili poarta dupa ei mereu laptopul, astfel ca, intotdeauna vor avea nevoie de o geanta noua de laptop. Acestia, pe langa laptop, mai au in geanta si diverse acte. Asadar, geanta trebuie sa fie destul de incapatoare.
  • Accesorii personalizate: Fie ele pixuri, butoni, ace de cravata, sau orice alt accesoriu persoanlizat. Acestea vor da o nota de eleganta contabilului tau.
  • Programe de calculator: In fiecare an programele de calculator isi modifica variantele si devin din ce in ce mai bune. Cu ajutorul programelor de calculator contabilii econisesc mult timp si devin mai eficienti. Daca doriti sa faceti cadou un software nou contabilului dumneavoastra, trebuie sa va interesati daca nu il detine si daca are intr-adevar nevoie de el.
  • Cadouri simbolice: Accesoriile pentru birou sau agendele ori calendarele vor fi foarte apreciate de contabilul tau. Alegeti cele mai rafinate si elegante accesorii pentru birou. Fie ca este vorba despre un desfacator de plicuri sau despre un perforator mai performant, sau o macheta de masina ori un glob pamantesc ce va infrumuseta biroul unui contabil, acestea vor fi cadouri deosebit de apreciate.
  • Cadourile ce au legatura cu banii. Contabilii lucreaza cu bani, este stiuta asta. Cu siguranta, un cadou perfect pentru a fi folosit in timpul liber este un joc Monopoly sau alte jocuri sociale ce au legatura cu banii.Un contabil lucreaza cu calculatorul in mare parte a timpului. Faceti un cadou simbolic un abac (primele calculatoare manuale) sau un breloc cu abac
  • Decoratiuni: De obicei biroul unui contabil este rece si neprietenos. Faceti cadou unui contabil decoratiuni ce vor aduce un strop de culoare si vor inveseli biroul acestuia. Daca este fumator, o idee exelenta de cadou pentru un contabil ar fi o bricheta sub forma unui pistol pentru birou. Sau o scrumiera sub forma unui teanc de bani sau sub forma unui mini-calculator. 
  • Plantele decorative. Plantele decorative sunt de multe ori oferite in locul florilor traditionale. In primul rand florile nu sunt sacrificate, apoi, plantele in ghivece vor fi folosite la decorarea biroului. Acestea vor ramane in biroul celui ce le primeste mult timp dupa ce au fost daruite. Oferiti plante decorative unui contabil pentru a-si decora biroul. Alegeti plantele ce infloresc pentru a a da un plus de veselie biroului.

 
Bloguri, Bloggeri si Cititori